DAL VAN DE KLEINE BEERZE

Boeren en burgers werken samen voor meer respect voor bodem, mens en dier. De landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze zet zich in voor een duurzame ontwikkeling van het gebied.

alt text

01

DAL VAN DE KLEINE BEERZE

KempenGlas

In 2014 zijn de eerste initiatieven genomen om te komen tot een betaalbaar glasvezelnetwerk in het buitengebied van De Kempen. Na de oprichting van een coöperatie is in 2017 het netwerk uitgerold in onder andere Oirschot.

alt text

02

KEMPENGLAS

Kulicke & Soffa

Kulicke & Soffa is een bedrijf dat onder andere pick and place machines vervaardigt, die dienen voor het monteren van elektronische componenten op printplaten.

alt text

03

KULICKE & SOFFA

Adri van Iersel Meubelmaker

Adri van Iersel maakt meubels op maat. Moderne designs staat bij hem hoog in het vaandel. Adri’s werk onderscheidt zich in originele en tijdloze vormgeving. Zijn werkwijze is zeker ambachtelijk en zijn meubels zijn gemaakt uit mooie, duurzame en karakteristieke houtsoorten.

alt text

04

ADRI VAN IERSEL

GLAS IN LOOD DE KEMPEN

Glas in Lood De Kempen heeft jarenlange ervaring in het traditioneel ontwerpen, repareren en restaureren van glas-in-lood. Het bedrijf is actief in heel Nederland en gevestigd in Brabant.

alt text

05

GLAS IN LOOD DE KMEPEN

BAKKERTJE DEEG

Bakkertje Deeg is de nostalgische bakker in Heusden. Ze staan voor smakelijke producten die zich onderscheiden in vorm en smaak combinaties. Hun aanbod is zeer uitgebreid en zeker de moeite waard om ermee kennis te maken!

alt text

06

BAKKERTJE DEEG

© 2019 . Kees Beekmans fotografie en film